
„Ragausime" net dvylika skirtingų kvapų, sutinkamų mūsų aplinkoje.
Lavindami uoslę plečiame galimybių ribas, nes:
- kvapų pagalba galima gerinti ir darbo kokybę. Pavyzdžiui, uosdami natūralų citrinų aromatą darbuotojai padaro 60 % mažiau klaidų;
- apie 80 % maisto skonio sudaro kvapas. Skiriant natūralius kvapus nuo dirbtinių, galima koreguoti mitybos įpročius;
- sužinome, kaip kvapų terapiją naudoti kasdienėje veikloje. Pavyzdžiui, ruošiant prezentaciją, tinka garinti proto žvalumą suteikiantį rozmarinų eterinį aliejų, o einant į pristatymą, pasikvepinti šalikėlį - kvapas padeda geriau prisiminti reikiamą informaciją.
Po kvapų degustacijos sveikos MARMOZEL kosmetikos gamintoja Vilma Žmakova atsakys į klausimus apie eterinius ir bazinius aliejus, sveiką odos priežiūrą ir t.t.
Kaina - 20 Lt.