Gyvas maistas Lietuvoje vis labiau populiarėja, vis daugiau žmonių ima patys gaminti, ieškoti naujų sveikų receptų, galvoja, ką deda į burną.
Iš termiškai neapdorotų, gyvų produktų galima sukurti ir pagaminti be galo daug skanių ir sveikų patiekalų, gėrimų, saldumynų bei duonelių.
„Žalias" arba „gyvas" (angl. raw) maistas - tai toks maistas, kuris gali būti termiškai apdorotas ne aukštesnėje nei 42 laipsnių temperatūroje. Dažniausiai žalias maistas termiškai visai neapdorojamas. Tokiu būdu jame išlieka tiek spalvos, tiek gyvas vanduo, tiek organizmui reikalingi vitaminai ir mineralai bei enzimai (fermentai).
Seminarą ves gyvo maisto, sveikos gyvensenos, lėto natūralaus gyvenimo būdo lektorė, gyvo maisto receptų, koncepcijų kūrėja, "Living Global Center" Švedijoje praktikantė Gintarė Jonaitytė.
Seminaro dalyviai:
IŠMOKS:
- suderinti produktus
- pasirinkti produktų kombinacijas, kurios teikia energiją, stiprina, valo
- gamybos eiliškumo
PARAGAUS: skirtingų kokteilių
GAUS:
- seminaro medžiagą su receptais el.paštu
- atsakymus į rūpimus klausimus
Praktinės pamokėlės kaina kartu su mokomąja medžiaga ir degustacija - 40 lt
Būtina registracija: gintarejonaityte@yahoo.com
Avansas - 25lt
